Home » Austria »

Großarltal: 1 holiday accommodation

Sort by

★★★★★  Unique and exquisite with the highest possible standards of both furnishings and luxuries. Set in wonderful surroundings.

★★★★  Very nice, high quality, often with many extra luxuries.

★★★  Comfortable and tasteful. Above average standard.

★★  Average standard with practical furnishings usually in local style.

★  Very modest with little comfort. Mostly with older furnishings.

The distance has been calculated using straight line. Ride / walk can be longer. Use the route planner on the property page to calculate the path.
Accommodation Code: AT5611.210.1

Apartment Haus Toferer ★★★★

Austria » Großarltal » Grossarl

6 Persons / 4 Rooms / 2 Bedrooms

Very good 6 reviews
Wij zijn bij de fam.Toferer te gast geweest. Wat een ontzettend aardige mensen. Niets was te veel. 's Morgens vroeg stonden de verse broodjes al klaar. De skischoenen waren weer droog en ook de wasmachine mocht kosteloos worden gebruikt. Het huis zag er goed uit. Alles was perfect schoon! De wifi aansluiting was iets minder sterk......dus gezellig op de gang had ook wel wat. GroBarl is een leuk plaatsje. Met de gondel ben je in notime op 1850 meter. Prachtig, gezellig, familie skigebied. We hadden prachtig weer de hele week en hebben enorm genoten. Voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groet, fam. Corbeek (Nederhorst den Berg) Wij zijn 2 weken in het appartement geweest en het was er zeer schoon en verzorgd. De bedden waren goed en de keuken was goed uitgerust, het sanitair was keurig. De eigenaren zijn erg vriendelijke mensen die alles doen om je het naar de zin te maken. Kom als gast en vertrek als vriend is hun credo.
from EUR 584.00 per property for 7 nights additional costs (if required)
View details
Remove Save / Compare

Show on map
Customers rated our accommodations in Großarltal with 4.2 out of 5 points. Based on 6 individual reviews.