Sort by

★★★★★  Unique and exquisite with the highest possible standards of both furnishings and luxuries. Set in wonderful surroundings.

★★★★  Very nice, high quality, often with many extra luxuries.

★★★  Comfortable and tasteful. Above average standard.

★★  Average standard with practical furnishings usually in local style.

★  Very modest with little comfort. Mostly with older furnishings.

The distance has been calculated using straight line. Ride / walk can be longer. Use the route planner on the property page to calculate the path.
Accommodation Code: IT5989.10.2
33%

Apartment Lo Scuopolo ★★

Italy » Ischia/Capri/Procida » Ischia Ponte

4 Persons / 2 Rooms / 1 Bedrooms

Very good 11 reviews
Thoroughly enjoyed our stay here. Lovely balcony overlooking the sea plus a terrace looking over the town. Well equipped and very comfortable. If you can drag yourself away from the balcony the nearest public beach (look to your right from the terrace) has its own thermal spring and sandy beach (no pebbles/rocks). Läpitalon asunto tarjoaa näkymän sekä merelle että Ischia Ponten puolelle. Merinäköala on todella huikea ! Parvekkeelta katsottaessa horisontissa siintää Vesuvius ja vieressä on ihailtavana Castello Aragonese ja alas katsottaessa liplattaa meri. Asunto on neljännessä kerroksessa ja liikkuminen vaatii fyysistä kuntoa. Omistaja, vanhempi rouva puhuu ainoastaan italiaa. Naapuriasuntojen saksalaiset rouvat toimivat sopivasti tulkkeina. Asunnossa on kaasuliesi ja välillä kaasun hajua tuntui asunnossa. Jätehuolto olisi kaivannut ohjeistusta. Jätteet pitää viedä itse pois. Selvisi, että eri jätelajeille on omat noutopäivänsä ja aikansa. Jätepisteeseen tulee kuorma-auto, joka on paikalla vain ilmoitetun ajan aamusta parin kadun kulman ja mutkan takana. Kaikki kuitenkin toimii kuten Italiassa ja upea näköala korvasi pienet puutteet.
from starting from EUR 514.00 save 33% EUR 344.00 per property for 7 nights additional costs (if required)
View details
Remove Save / Compare

Show on map
Accommodation Code: IT5989.10.3

Apartment Lo Scuopolo ★★

Italy » Ischia/Capri/Procida » Ischia Ponte

5 Persons / 3 Rooms / 2 Bedrooms

from EUR 350.00 per property for 7 nights additional costs (if required)
View details
Remove Save / Compare

Show on map
Customers rated our chalets, holiday homes and villas in Ischia Ponte with 4.1 out of 5 points. Based on 11 individual reviews.